Izvor: Svet, 16.Feb.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija počastila obožavaoce setom provokativnih fotografija

Ženi je mesto u kuhinji. Izgleda da tako misli Stanija Dobrojević, koja je baš u ovoj prostoriji snimila set provokativnih fotografija kao poklon svojim obožavaocima za Dan zaljubljenih. Atraktivna Novosađanka slike je nazvala "Nova srpska kletva: Dabogda ti kuvala Stanija Dobrojević"! "Želela sam svim svojim obožavaocima da čestitam Dan zaljubljenih i nadam se da su uživali u slikama", rekla je Stanija za "Kurir".
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Retko ko bi ovde JEO: Stanija Dobrojević gola u kuhinji!

Izvor: Scandal.rs, 16.Feb.2011

Ženi je mesto u kuhinji. Izgleda da tako misli Stanija Dobrojević, koja je baš u ovoj prostoriji snimila set provokativnih fotografija kao poklon svojim obožavaocima za Dan zaljubljenih. Atraktivna Novosađanka slike je nazvala 'Nova srpska kletva: Dabogda ti kuvala Stanija Dobrojević'! - Želela...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.