Specijalno veče za Dan zaljubljenih u Areni Cineplex

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalno veče za Dan zaljubljenih u Areni Cineplex

Romantično veče, 14. februara u Areni Cineplex uz mnoštvo ljubavnih filmova i komedija, specijalnu foto kabinu za Dan zaljubljenih i piće dobrodošlice. Karte za Dan zaljubljenih i filmove "Berlin, volim te", "Promil do kraja", Taksi bluz" i "Kako uhvatiti neženju" u prodaji su na blagajnama bioskopa.

Na Dan zaljubljenih 14. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od 17h do 22h zaljubljeni će imati priliku da se fotografišu u foto kabini sa brojnim zanimljivim rekvizitima u holu bioskopa i svoje poklon fotografije dobiju odmah, ali i da učestvuju u aktivaciji za najkreativniju fotografiju i osvoje vredne nagrade. Sve posetioce Arene Cineplex od 20h do 20:30h očekuje i koktel dobrodošlice.

Ne propustite priliku za potpuno uživanje u sjajnim filmovima, dobroj muzici i zabavnom fotografisanju koji će ovaj Dan zaljubljenih učiniti posebnim i neponovljivim.

Za više informacija posetite sajt www.arenacineplex.com

Trejler filma "Taksi bluz" 



Trejler filma „Berlin, volim te"

 

Trejler filma "Promil do kraja"

 

Trejler filma "Kako uhvatiti neženju"

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.