Salma Hajek: Porodica me je prisilila da se udam, imala sam fobiju od braka

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 14:30

Salma Hajek: "Porodica me je prisilila da se udam, imala sam fobiju od braka"

Glumica Salma Hajek udala se na Dan zaljubljenih 2009. godine za francuskog milijardera Fransoa-Anri Pinoa u intimnom okruženju u Parizu. Međutim, glumica je nedavno priznala da se jako bojala braka.

U intervjuu za "Glamur" otkrila je da je njena ceremonija kod matičara bila potpuno iznenađenje i da ona nije učestvovala u planiranju bilo čega.

"Nisam ni znala da ću se udati toga dana. To je bilo kao intervencija. Mislim da ovu priču nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispričala. Odveli su me na sud. Moji roditelji, moj brat, svi su se okomili na mene. Imala sam fobiju od braka", rekla je ona.

Uprkos početnom oklevanju, Salma je na kraju pristala na brak. Ona je objasnila da je upornost njene porodice bila jedan od razloga zašto su uopšte imali venčanje u zgradi suda.

"Bila sam nervozna", priseća se. Nakon što je par razmenio zavete, svi su slavili na prijemu, koji takođe nije organizovala Salma Hajek.

"A zatim je usledio ručak u kući njegovih roditelja. Moja svekrva već je spremala ručak. Nisam imala izbora", rekla je glumica.

Odlučili su da se još jednom venčaju i to u društvu najbližih prijatelja i porodice, u aprilu 2009. godine. Salma Hajek je pristala na udaju za Pinoa nakon tri godine veze, kad ju je treći put zaprosio.

Sada, 14 godina nakon sklapanja njihovog braka, veza Salme i Pinoa jača je nego ikada. Par ima 16-godišnju kćerku Valentinu Palomu, a Salma je prihvatila ulogu maćehe troje Fransoa-Anrijeve dece iz prethodnih veza.

Osvrćući se na njihovu dugotrajnu ljubav, Salma je pripisala zasluge svom suprugu za to što joj je pružao podršku i što je u njoj video osobine koje ona kod sebe nikada nije videla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.