ŠTA KUPITI DEČKU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Predlažemo 10 idealnih poklona!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KUPITI DEČKU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Predlažemo 10 idealnih poklona!

Ne znate šta?! Bez panike, Cosmo vam priskače u pomoć!.

Dan zaljubljenih je najromantičniji dan u godini, kome se radujemo, ali i od kog malo strahujemo, pogotovo ako nemamo blagu predstavu na koji način i uz pomoć kog poklona možemo da obradujemo svog partnera. Međutim, to ne bi trebalo da izaziva toliku haotiku i stres. Bitno je da poznajete svog životnog partnera, njegova interesovanja, hobije, da li voli iznenađenja ili ih se užasava, piše sajt Cosmopolitan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Kako da preživite Dan zaljubljenih ako ste singl!

Zato je naš najtopliji savet da se oslonite na stvari koje ga čine srećnim i da tu pronađete idealan poklon. Ko zna. Možda on samo želi romantičnu večeru i da vas posle vidi u nekom egzotičnom, provokativnom vešu? A možda će kao svi romantici biti oduševljen s uramljenom slikom na kom ste vas dvoje u periodu kada ste bili najzaljubljeniji?

Seksi donji veš koji će zapaliti njegovu maštu na Dan zaljubljenih

S obzirom da znamo u kolikoj muci i problemu možete da se nađete upravo zbog poklona za Dan zaljubljenih odlučili smo da selektujemo 10 najidealnijih od kojih verujemo da će vas minimum tri predloga inspirisati za kupovinu!

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Šta se krije u glavi tipa koji se malo javlja, malo ne javlja

30 neverovatnih načina kako da budete pametne i seksi

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Zašto je ignorisanje recept da vratite voljenu osobu

10 poruka zbog kojih će on baš ceo dan misliti o vama

Autor: Foto: Profimedia,Foto: Shutterstock
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šta kupiti dečku za Dan zaljubljenih: Predlažemo 10 idealnih poklona!

Izvor: Story, 09.Feb.2016

Ne znate šta?! Bez panike, priskačemo vam u pomoć!..Foto: Profimedia, shutterstock..Dan zaljubljenih je najromantičniji dan u godini, kome se radujemo, ali i od kog malo strahujemo, pogotovo ako nemamo blagu predstavu na koji način i uz pomoć kog poklona možemo da obradujemo svog partnera. Međutim,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.