SRCE SE STEGLO - Jovana Jeremić se oprostila od voljene osobe: Nema te više, moja ljubavi, dušo, moje sve...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 16:50

SRCE SE STEGLO - Jovana Jeremić se oprostila od voljene osobe: "Nema te više, moja ljubavi, dušo, moje sve..."

Nakon ovakvih objava, suze same naviru.

Voditeljka jutarnjeg programa "Novo jutro" na televiziji Pink, Jovana Jeremić, putem svog Instagram profila se prisetila prve svekrve koju je izgubila pre izvesnog vremena.

Za nju je bila izrazito vezana, a u prilog napisanom svedoči i potresna objava koja je usledila na pomenutoj socijalnoj mreži.

- Moja prva svekrva. Moja ljubav, moja duša, sve moje. Moja radost, moja inspiracija. Umetnost. Kreacija. Beskrajno sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je volela i volim je još uvek. Čini mi se i više, jer je nema. Svaki dan te se setim, Zoko. Užasno mi fališ. Nema je da sedimo na terasi i pijemo kafu, palimo po koju pljugu (ja krijući, naravno). Moja prva svekrva me je gurala napred, uvek mi je govorila da ja moram da radim, da pripadam samo sceni i da je scena moj život. Žena, koja me je podržala kada nije niko. Moja Zoka, moje sve. Za sve što dolazi, nedostaješ. Tvoja snajka - napisala je Jeremićeva na svom Instagram profilu.

Verujemo da joj je, kako i sama kaže, mnogo teže sada kada vreme prolazi. Vreme ipak ne leči sve rane.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Srbija Danas/Instagram
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.