ŠOKIRALA REGION: Influenserka GLUMI DEVOJKU za Dan zaljubljenih, ali to KOŠTA! Objavila i CENOVNIK

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 21:07

ŠOKIRALA REGION: Influenserka GLUMI DEVOJKU za Dan zaljubljenih, ali to KOŠTA! Objavila i CENOVNIK

Nasmejala je svoje pratioce

Hrvatska influenserka, Petra Meštrić, nasmejala je svoje pratioce objavom na Instagramu.

Naime, ona je objavila da glumi devojku za određenu novčanu nadoknadu za Dan zaljubljenih, i ne samo to, istakla je i cenovnik svojih usluga.

"Ovo nije još jedna nasumična šala za Dan zaljubljenih: 'Izigravam tvoju devojku za Dan zaljubljenih pred tvojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicom i prijateljima (na pola radnog vremena)!' Rezervišite na vreme", napisala je Petra u opisu objave.

A post shared by Petra Mestric (@petramestricpm)

Kako stoji u njenom cenovniku, šetnju naplaćuje 200 kuna, a ako biste je uz to još i uhvatili za ruku, to bi vas koštalo 350 kuna. Večera u društvu ove devojke košta 500 kuna (to verovatno podrazumeva da je i večera na vaš račun).

E, a ako vas porodica pita kad ćete više da nađete devojku, Petra može da vam je glumi i pred vašim roditeljima, a to košta 900 kuna...

Njeni pratioci su joj rekli da je to bila briljantna ideja.

"Pa ženo, mogu ti reći da je to idealna ideja", "Već rasprodata do desetog meseca", "Odlična ideja. Nemam srca za ovako nešto", "Top ideja", rekli su joj.

Petra je kasnije u svom Storiju otkrila da je svoj oglas objavila i na grupi "Tražim studentski posao".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.