Izvor: Press, 15.Feb.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi javni poljubac Miloša Bikovića i lepe Barbare pao u liftu na Dan zaljubljenih, a evo šta je glumac poručio uz sliku! (FOTO)

Miloš Biković i njegova lepa devojka Barbara Tatalović su u skladu sa današnjim praznikom, Danom zaljubljenih, podelili sa fanovima jednu ljubavnu fotografiju.
Uspešan srpski glumac i njegova lepša polovina, sa kojom se zabavlja već nekoliko meseci su napravili jedan selfi u liftu u kojem je pao jedan sočni francuski poljubac.
“Ne slavimo… nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << samo onako”, napisao je glumac uz fotografiju, koja je za 15 minuta prikupila skoro 38 hiljada lajkova.

Iako ga Tamara redovno prati na svim dešavanjima i ovo nije njihova prva zajednička slika, Miloš je prvi put objavio njihov poljubac, čime je iznenadio fanove. A s obzirom na to da je 14. februar poseban dan za sve zaljubljene i one koji se tako osećaju, nema sumnje da je glumac do ušiju zaljubljen u lepu brinetu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.