Progovorio deka Aleksandre Prijović: Otkrio nešto što niko nije znao o pevačici - ovo joj kaže posle svakog koncerta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:12

Progovorio deka Aleksandre Prijović: Otkrio nešto što niko nije znao o pevačici - ovo joj kaže posle svakog koncerta

Ne krije koliko je ponosan na svoju mezimicu.

Već mesecima unazad Aleksandra Prijović vredno radi tokom turneje "Od istoka do zapada". Na svakom koncertu se u publici nađu njena najveća podrška, baka i deka.

Pevačica je na Dan zaljubljenih u Osjeku održala koncert za pamćenje. Ovo je bio drugi u nizu koncerata u ovom gradu, od zakazanih pet.

Pred početak koncerta su novinari porazgovarali sa Aleksandrinim dekom. On je otkrio nešto što do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada niko nije znao.  Na pitanje novinarke ko se više raduje unukinom uspehu, on ili njegova supruga, a Prijina baka, kao iz topa je odgovorio:

- Ja! Mene ona više i voli. Preponosan sam, hvala vam - rekao je sa osmehom Aleksandrin deda, otac njenog tate Nedeljka Prijovića.

On je priznao da voli sve njene pesme, a onda je otkrio tajnu njenog uspeha i šta uvek kaže svojoj mezimici kada siđe s bine.

- Da ostane takva kakva jeste. Jednostavna je. Uspeva zato što je jednostavna - rekao je ponosni deka.

Srbija Danas/24sata.hr/Prenela I.S.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zar se ovako govori o zetu: Aleksandrina majka nije štedela reči za Filipa, otkrila sve detalje ćerkinog braka

Izvor: Piplmetar.rs, 15.Feb.2024

Majka Aleksandre Prijović otkrila kakav je Filip zaista. Aleksandra Prijović i dalje je na svojoj turneji “Od istoka do zapada”, a trenutno održava koncerte u Osijeku. Podrška joj je kao i uvek cela porodica, suprug, roditelji, baka, deka… Svi oni su joj oduvek bili najveća podrška, a majka...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.