Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Jan.2021, 11:09

Predstave Zvezdara teatra – februar 2021.

Tokom februara 2021. godine predstave Zvezdara teatra biće ponovo izvođene u večernjem terminu, petkom, subotom i nedeljom od 18.30. „Hipnoza jedne ljubavi„, „Osama – Kasaba u Njujorku“ i „Tre sorele“ imaće dva izvođenja ovog meseca, pa je pravo vreme da petak i vikende rezervišite za odlazak u pozorište. U petak i subotu, 5. i 6. … Članak Predstave Zvezdara teatra – februar 2021. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Isplata penzija za januar 2021.

Izvor: DANuBeogradu.rs, 25.Jan.2021

Isplata penzija za januar 2021. iz jednog dela za korisnike PIO fonda organizuje se od utorka, 2. februara 2021, za sve kategorije penzionera. Za penzionere koji su u kategoriji „Zaposleni“ datumi isplate penzija za januar 2021. iz jednog dela su: 9. februar 2021. na kućne adrese i na šalterima...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.