Pisac Vladimir Kecmanović i lepa voditeljka RTS-a više se ne kriju, uživaju u ljubavi na Tajlandu

Izvor: Luftika.rs, 20.Feb.2024, 18:05

Pisac Vladimir Kecmanović i lepa voditeljka RTS-a više se ne kriju, uživaju u ljubavi na Tajlandu

Andrea Obradović već godinama vodi “Kulturni dnevnik” na RTS-u i važi za jednu od naših najlepših voditeljki, ali o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.
Ipak, poznato je da je duže vreme u ljubavi sa piscem Vladimirom Kecmanovićem, ali o svojoj ljubavi nijedno od njih ne želi da govori u javnosti.
Andrea je nedavno svom dragom čestitala Dan zaljubljenih i tom prilikom je na Instagramu objavila njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << zajedničke fotografije sa odmora u Tajlandu, što je bio izuzetak, prenosi Nova.
Kako je voditeljka na Instagramu svoje prezime promenila u Kecmanović, mnogi su pretpostavili i da se par tajno venčao, ali to za sada nije potvrđeno.








View this post on Instagram


















A post shared by Andrea Kecmanović (@kecmandrea)


Vladimir Kecmanović rođen je 3. jula 1972. godine u Sarajevu i srpski je pisac, scenarista i kolumnista. Njegov otac je politikolog Nenad Kecmanović, a majka Nataša je lektorka i urednica u oblasti izdavaštva.
Kecmanović se školovao u Sarajevu i Beogradu. U Sarajevu je završio osnovnu školu i Prvu gimnaziju, dok je u Beogradu završio književnost.
Pažnju na sebe kao pisca skrenuo je 1990. godine, kada je njegova priča „Histerija“ dobila Andrićevu nagradu na jednom konkursu. Napisao je romane „Poslednja šansa“, „Sadržaj šupljine“, „Feliks“, „Top je bio vreo“, „Sibir“, „Kainov ožiljak“, „Osama“, „Nemanjići“ trilogija, „Kad đavoli polete“; zbirke pripovedaka „Zidovi koji se ruše“ i „Kao u sobi sa ogledalima“; knjige eseja „Tito-pogovor“, „Das ist Princip“ i „Dva krsta i jedna krv“.
Po Kecmanovićevim delima napravljene su i pozorišne predstave „Kainov ožiljak“ i „Osama“.
Vladimir Kecmanović je za svoj rad dobio brojne važne nagrade, a poznat je i njegov rad kao scenariste.
Foto: Printscreen Bio je koscenarista na filmovima „Neprijatelj“ i „Top je bio vreo“, seriji „Senke nad Balkanom“, a takođe je kreator i koscenarista serije „Žigosani“. Od 20. jula 2019. godine obavlja funkciju urednika Kulturno-umetničkog programa RTS. Kolumne objavljuje u Politici, Večernjim novostima i Glasu srpske.
Sa druge strane, o lepoj voditeljki se u javnosti ne zna skoro ništa, osim da vodi Kulturni dnevnik na RTS, pa pretpostavljamo da su se upoznali u medijskoj kući za koju oboje rade.
Na Andreinom Instagram profilu do sada su, kao kod većine devojaka, preovlađivale fotografije sa putovanja i iz izlazaka. Njene godište nije navedeno, ali evidentno je da je znatno mlađa od svog izabranika.
Pisac Vladimir Kecmanović:”Dečak ubica mi je rod, ali optužbe da mu je moj roman bio inspiracija su idiotizam”

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Udala se voditeljka Dnevnika! Njeno srce je osvojio dve decenije stariji kolega sa RTS-a!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Feb.2024

Andrea Obradović, voditeljka Kulturnog dnevnika na RTS-u, i Vladimir Kecmanović, pisac i urednik Kulturno-umetničkog programa Javnog servisa, venčali su se u tajnosti, prenose mediji.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.