POHVALILA SE SVIMA! Pogledajte ŠTA je Kija Kockar dobila za DAN ZALJUBLJENIH, a evo i od KOGA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHVALILA SE SVIMA! Pogledajte ŠTA je Kija Kockar dobila za DAN ZALJUBLJENIH, a evo i od KOGA! (FOTO)

U crvenoj kutiji!

Pobednica "Zadruge 1" i novopečena pevačica, Kristina Kija Kockar, danas je objavila novu pesmu "Amorova strela" koja je već petnaesto mesto na trendingu i broji preko 300.000 pregleda.

Kija nije mogla lepše iznenađenje da priredi svojim fanovima za Dan zaljubljenih, a evo šta je ona dobila za isti.

Njen ljubavni status znaju i ptičice na grani. Kockareva se po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završetku rijalitija razvela od pevača Slobe Radanovića i sada je singl, te ovaj dan ne provodi pored voljene osobe, ali je ipak dobila poklon! Dve crvene kutije, pune slatkiša!

Kako je navela, to je dobila zbog promocije spota od jedne poslastičarnice, a da li je to u stvari napisala kako bi prikrila tajnog obožavaoca, ostaje da saznamo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.