Ovo je najpopularniji dan za prosidbu!

Izvor: Mondo, 31.Dec.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najpopularniji dan za prosidbu!

Ne, Dan zaljubljenih nije omiljeni dan za muškarce da kleknu sa prstenom u ruci.

Foto: Ilustracija/Guliver/Getty/Thinkstock

Naime, rezultati istraživanja koje je sprovela britanska kompanija "Chillisauce", koja se bavi organizovanjem venčanja, pokazali su da je na prvom mestu najpopularnijih dana u godini za prosidbu dan uoči Božića.

Prema pisanju britanske štampe, 31 odsto od oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 10.000 anketiranih reklo je da je Badnje veče najidealniji trenutak da se klekne pred izabranicom svog srca.

Na drugom mestu je dan Svetog Valentina, odnosno Dan zaljubljenih (22 odsto), a na trećem Novogodišnja noć (18 odsto).

Sendi Moreta, direktorka agencije "Chillisauce", navela je da je Badnje veče idealno za prosidbu jer je "to je romantično doba godine, sa snežnim pahuljicama, svetlećim i drugim dekoracijama, ali i porodični praznik".

"To je trenutak u godini koji se dovodi u vezu sa porodicom i porodičnim ritualima. Porodica je na okupu, a sa prosidbom se simbolički započinje jedna nova porodica", objasnila je sociolog Elen Lamont.

Tako, dame koje su u vezama, neka budu na "oprezu" u narednom periodu!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.