Ova devojčica danas slavi 51. rođendan! Prepoznajete li je?

Izvor: Prva.rs, 10.Dec.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova devojčica danas slavi 51. rođendan! Prepoznajete li je?

U pitanju je Isidora Bjelica! Da li ste je prepoznali?
Naša spisateljica Isidora Bjelica danas slavi svoj 51. rođendan, a na društvenim mrežama je sa svojim pratiocima podelila fotografije iz porodičnog albuma.
Uz fotografije ona je napisala:
"Na današnji dan došla sam na ovaj svet, na ovu uzbudljivu planetu za učenje ljubavi u ekstremnim uslovima!. I onda trebalo je polako porasti do duše ove devojčice, i razumeti zašto su naše duše baš izabrale jedni druge za ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << neverovatnu praksu ljubavi, i onda kad dovoljno porasteš da postaneš ponovo devojčica razumeš kako je tvoje više ja znalo mnogo više od tebe i zato je izabralo sve te veličanstvene duše da budu deo ovog puta ...roditelje, decu, baku i dedu, prijatelje, čitaoce... hvala svakom ko mi je pomogao da  ponovo pronadjem u sebi ovu devojčicu koja svugde vidi samo lepotu i raduje se svakom danu koji joj je darovan"
Srećan rođendan Isidora!
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.