Osvajači održali koncert za Dan zaljubljenih

Izvor: Aleksinac.net, 14.Feb.2020, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvajači održali koncert za Dan zaljubljenih

Nekima Sveti Trifun, nekima Dan zaljubljenih, ove godine u Aleksincu proveli smo ga uz Osvajače.

Popularni pop rok bend iz Kragujevca održao je koncert pred punom salom Doma kulture. Publika je bila podeljena između onih koji su sa ovim bendom rasli, njihova karijera traje već trideset godina, ali bilo je i mlađih koji će tek rasti uz njihove hitove.

Poznatiji kao "električni" >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << bend u Aleksincu su nastupili u tzv. unplugged, akustičnom aranžmanu. Koncert su otvorili pesmom "Glorija" koja se nalazi na njihovom, za sada, poslednjem albumu 'Sad je na mene red' objavljenom 2015. godine. Usledila je "Krv i led", jedan od njihovih najpoznatijih numera, sa istoimenog albuma kojim su otpočeli karijeru.

Tokom ostatka večeri, na zadovoljstvo aleksinačke publike Osvajači su ih podsetili na sve hitove dugogodišnje karijere.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.