Obradujte svoju lepšu polovinu za Dan zaljubljenih Mistral tašnom!

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradujte svoju lepšu polovinu za Dan zaljubljenih Mistral tašnom!

Dan zaljubljenih je idealna prilika da svojoj lepšoj polovini darujete poklon u vidu tašne ili novčanika iz porodice Mistral.

Dan zaljubljenih je idealna prilika da svojoj dami poklonite tašnu. Mistral tašne nude širok asortiman modela i boja, ali i priliku da svojoj lepšoj polovini darujete idealnu kombinaciju. Izaberite sami boju i model, kao i materijal, a što je najbolje - tašnu dobijate na svoju adresu!

"Mistral je porodična >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << radionica sa dugogodišnjim radom i iskustvom u izradi tašni. U Mistral radionici magija počinje i nastaju tašne ručne izrade koje predstavljaju spoj umeća, kvaliteta, truda, modernog dizajna i atraktivnih cena. Naša radionica je počela skromno i vredno i cinio je četvoroclani tim. Posle petogodišnjeg vrednog rada možemo da se pohvalimo velikim brojem modela i zadovoljnih mušteruja širom Srbije koji su ujedno naša najveća reklama i garancija kvaliteta. Mi smo tu da ostavrimo sve vaše želje jer je i jedno od naših glavnih obeležja mogućnost da kombinujete boje i materijale i dobijete svoj unkatni model", otkrio je Radoš, jedan od osnivača Mistral radionice.

Upotrebite čarobnu reč! Mistral tašne Vam nude idealnu pogodnost. Ukoliko ih kontaktirate putem e-mail adrese info@tasnemistral.com i saopštite da ste informisali o njihovom radu putem portala Svet Plus, imaćete deset posto popusta! Ova akcija traje do 22. februara ove godine, zato požurite!

Ali to nije sve! Najbrži čitalac koji na e-mail adresu našeg portala - office@svetplus.com odgovori na pitanje:''Šta Mistral tašne čini unikatnim?'',na poklon će dobiti ovu crnu tašnu! Srećno!
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.