Najuspešnije premijere na Dan zaljubljenih

Izvor: Blic, 14.Feb.2013, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuspešnije premijere na Dan zaljubljenih

Nemate planove za 14. februar? Nikakav problem. Ovo su filmovi premijerno prikazani na Dan zaljubljenih koji su zaradili najviše novca na bioskopskim blagajnama - možda ćete poželeti da neki (ponovo) pogledate sa voljenom osobom. Vil Smit tumači glavnu ulogu u filmu "Ljubavni terapeut"

1. Ljubavni terapeut (Hitch)

Zarada: 368.100.420 USD

Vil Smit igra „doktora za ljubav” koji pomaže nespretnom debeljuci (Kevin Džejms) da pronađe >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubav dok se i sam istovremeno udvara novinarki (Eva Mendes) krijući od nje svoj identitet.

2. Dan zaljubljenih (Valentine's Day)

Zarada: 216.485.654 USD

Film Gerija Maršala sa all-star glumačkom postavom (Ešton Kučer, Dženifer Garner, Džejmi Foks, Bredli Kuper, Džulija Roberts) sadrži ispreplitane zaplete o parovima i samcima u Los Anđelesu koji se suočavaju sa velikim očekivanjima na Dan zaljubljenih.

3. Moja nazovi žena (Just Go With It)

Zarada: 214.945.591 USD

Adam Sendler je estetski hirurg plejboj koji podmićuje svoju asistenktinju (Dženifer Aniston) da se pretvara da mu je bivša supruga ne bi li osvojio mnogo mlađu žensku (Bruklin Deker).

4. 50 prvih sastanaka (50 First Dates)

Zarada: 196.482.882 USD

Adam Sendler igra morskog biologa koji misli da je konačno našao devojku svojih snova (Dru Barimor), sve dok ne otkrije da ona ima gubitak kratkoročnog pamćenja i da ga se ne seća.

5. Ti ga prosto ne zanimaš (He’s Just Not That Into You)

Zarada: 178.846.899 USD

Adaptacija istoimene knjige za samopomoć koja prati veliki broj likova (Džastin Long, Džinifer Gudvin, Dženifer Koneli, Dženifer Aniston...) u pokušaju da dešifruje ljudsko ponašanje.

6. Kako izgubiti dečka za 10 dana (How To Lose A Guy in Ten Days)

Zarada: 177.371.441 USD

Kejt Hadson je novinarka koja za jedan modni magazin piše članak o tome kako izgubiti dečka za 10 dana. Njena žrtva je marketinški izvršilac (Metju Mekonahi) koji se opkladio da može da natera bilo koju devojku da se zaljubi u njega za 10 dana.

7. Muzika i stihovi (Music and Lyrics)

Zarada: 145.896.422 USD

Propali muzičar sa jednim hitom iz osamdesetih (Hju Grant) i mladi tekstopisac (Dru Barimor) imaju rok od par dana da naprave hit singl tinejdž senzaciji.

8. Svadbeni pevač (The Wedding Singer)

Zarada: 123.306.987 USD

Treći film Adama Sendlera na ovoj listi smešten je u 80-te i prati beznadežno romantičnog svadbenog pevača (Sendler) koji se zaljubljuje u konobaricu (Dru Barimor). Oboje su vereni, ali ne jedno sa drugim.

9. Lovac na blago (Fool’s Gold)

Zarada: 111.231.041 USD

Još jedan film sa Kejt Hadson i Metjuom Mekonahijem – oni igraju rastavljene supružnike koji zajedno kreću u potragu za izgubljenim blagom.

10. Ispovesti jedne kupoholičarke (Confessions of a Shopaholic)

Zarada: 108.333.222 USD

Filmska adaptacija bestselera o Rebeki Blumvud (Ajla Fišer), sveže diplomiranoj studentkinji koja ima nezdravu zavisnost od kupovine. Sasvim slučajno, zaljubljuje se u preduzetnika koga tumači Hju Dansi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najuspešnije premijere na Dan zaljubljenih

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2013

Nemate planove za 14. februar? Nikakav problem. Ovo su filmovi premijerno prikazani na Dan zaljubljenih koji su zaradili najviše novca na bioskopskim blagajnama - možda ćete poželeti da neki (ponovo) pogledate sa voljenom osobom.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.