Najlepši nokti za Dan zaljubljenih: 6 neodoljivih ideja

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 13:30

Najlepši nokti za Dan zaljubljenih: 6 neodoljivih ideja

Nokti za Dan zaljubljenih su savršen način da izgledate zavodljivo za dejt ili romantičnu večeru sa partnerom. Ovakvi manikiri prosto prizivaju ljubav.
Dan zaljubljenih samo što nije, a to znači da i naš manikir mora biti savršen za ovaj dan. Ukoliko volite minimalizam, mogli biste uobičajenu neutralnu boju da promenite u crvenu nijansu ili neki elegantni nail art u obliku srca. Sa druge strane, ako smatrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da je što više – to bolje, onda se igrajte sa zabavnim i svetlim motivima.
Nokti za Dan zaljubljenih koji će oduševiti i njega Manikir za ovaj dan ne mora nužno da bude u ružičastim ili crvenim nijansama, niti treba da bude sav u srcima. Zašto ne biste isprobali klasični crveni francuski manikir? Bordo nijanse su takođe veoma ženstvene, a njega možete ostaviti i nakon što prođe ovaj dan. Evo nekoliko savršenih ideja.
Cvetni dizajn Nežni cvetni dizajn je ono što poziva na zaljubljivanje i slatku ljubav. Ruže su naravno uvek simbol romantike, ali ako ste ljubitelji nekog drugog cveta, nemojte se bojati da ga stavite na nokte.
Srca nikada nisu greška Šta više poziva na ljubav od srca? Crveni cirkoni dodaju svemu veću čar, a nokti su veoma elegantni i možete ih nositi uz sofisticirani autfit.
Naravno, možete se odlučiti i za suptilnije i nežnije varijante.
Vatreno crveni nokti za Dan zaljubljenih Ovakvi nokti  jednostavno pozivaju na strast, pa su svakako jedan od moćnih alata zavođenja. Uz vatreno crveni karmin – nema greške. On je vaš.
Nežno i elegantno Nežna roze boja se savršeno uklapa sa tamno crvenim francuskim manikirom. Ovakvi nokti za Dan zaljubljenih govore će se sigurno savršeno uklopiti u skoro svaki stil.
Zabavni manikir Naravno, zašto da uvek budete klasični? Ovo je minimalistički manikir koji je veoma zabavan i svakako poziva na ljubav.
Dakle, odaberite omiljene nijanse i stil poigrajte se sa uzbudljivim manikirom za ovaj romantični dan.
Galina Kiseleva/GettyImagePlus
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.