Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 09:03

Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...

Mnogi su zabrinuti zbog toga kako sada izgleda!

Glumica Tara Rid, koju mnogi pamtimo kao atraktivnu plavušu Viki Lejtam iz "Američke pite", kombinacijom za Dan zaljubljen je oduševila mnoge modne kritičare, ali svojim fizičkim izgledom je zgranula ostale.

Tara Rid je povodom Dana zaljubljenih otišla sa skoro 10 godina mlađim dečkom Nejtanom Montpetit-Hovarom na večeru, a za ovu priliku je obukla crvenu satensku mini haljinu.

Njena modna kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je oduševila mnoge jer je uz crvenu haljinu iskombinovala crni sako i čizmice u istoj boji, dok je njen dečko odlučio da obuče vrlo uske pantalone i crnu kožnu jaknu.

Iako je Tara izgledala prelepo u uskoj haljinici dok je uživala sa svojim dečkom, pogled na njen izraz lica i noge zgrozio je mnoge obožavaoce.

Toliko je mršava da njeno koleno izgleda šire od kompletne natkolenice, a prema njenoj haljini, moglo bi se reći da se zaista nije dobro osećala ili je možda preterala sa kojom čašicom.

Inače, ova glumica je svetsku slavu stekla ulogama u filmovima kao što su "Američka pita", "Sharknado" i "Veliki Lebowski".

Podsećamo, Rid je nedavno priznala da je život sa Najtanom za vreme karantina u Kaliforniji bio izazovan jer inače oboje imaju poprilično popunjen raspored, a ovog puta su dugo vremena proveli zajedno u kući. Iako to ne zvuči kao najsrećnija i najidealnija veza, zasad su golupčići zajedno već dve godine.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.