Izvor: Blic, 18.Feb.2018, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Dan zaljubljenih saznao je da mu je devojka bila PROSTITUTKA. Fizički obračun ljubavnika zabeležile su i KAMERE (VIDEO)

Margarita Ovsjanikova i Simon Mardanšin zvezde su ruskog rijalitija "Dom-2", u kojem je glavni cilj učesnika da izgrade kuću i istovremeno pronađu partnera. Parovi se, naravno, bore za osvajanje nekretnine, koja je jedna od glavnih nagrada.

U novoj sezoni popularnog TV šou spojili su se upravo Margarita i Simon, ali njihovu ljubavnu idilu naprasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uništio jedan zadatak - detektor laži.

Kako prenosi "Jutarnji list" , Mardanšin je "poludeo od besa" nakon što je saznao da je test pokazao kako je 21-godišnja Ovsjanikova svojevremeno radila kao eskort dama - naime, Margarita se prostituisala kako bi zaradila novac za automobil i novi stan.

Verbalni sukob brzo se pretvorio u fizički obračun - nakon što pobesneli Simon devojci nije hteo da preda rezultate detektora laži, zbog čega ga je ona počela da udara šakama po leđima, mišićavi Mardašin potpuno je izgubio kontrolu - bacio je 21-godišnjakinju na pod. U pomoć su joj priskočili drugi stanari.

Ironično, ili dobro isplaniran potez produkcije za one koji veruju da je sve nameštaljka, snimak tuče pojavila se na "Jutjubu" baš na Dan zaljubljenih.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.