NEVALJALI DAN ZALJUBLJENIH: Začinite praznik užitkom za pamćenje, priredite NAJVATRENIJI poklon do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 00:05

NEVALJALI DAN ZALJUBLJENIH: Začinite praznik užitkom za pamćenje, priredite NAJVATRENIJI poklon do sada

Šta je bolje da darujete partneru za Dan zaljubljenih od raspamećujućeg seksa? Pokazujemo vam sedam inovativnih poza koje će mu zavrteti mozak.

Skinite se do gole kože i vežite mašnu preko grudi ili drugog dela tela. Spremite sedam parčadi papira i napišite svaku od poza.

Koju izvuče, tu probate. Kada shvati da ste vi njegov poklon, i da mu se smeši seks iz snova, krenuće mu voda na usta...
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lezite na leđa ili na bok, a vaš partner neka se postavi na vas, ali obrnuto - njegova glava okretuta ka vašim nogama, a njegove noge tik pored vaše glave. Podignite noge i obujmite njime njegova leđa, tako da vam stopala počivaju na njegovim lopaticama ili vratu, zavisno od vaše visine. Tako ćete podići karlicu da on može fino da uklizne.

Lezite i prebacite noge iza glave. Vaš partner neka se u polučučećem položaju nagne preko vas i pozicionira svog vršnjaka tako da neometano ulazi i izlazi iz vas, kao da umače keks u toplo mleko.  Ova poza neodoljivo podseća na starinski metod pravljenja maslaca, pa otud potiče i njeno ime.

Jednostavna poza za maksimalan užitak. I to samo vaš. Al' treba ponekad biti i sebičan, neka on malo guli kolena. Sedite na kuhinjsku stolicu i nogama uputite pozdrav suncu (tj. širom ih otvorite). Prebacite noge preko ramena vašeg partnera, tako da njegova glava zagnjuri u vašu oazu zadovoljstva, a njegov razigrani jezičak otkrije njene slasti dok se vi uvijate od zadovoljstva.

Lezite na bok i raširite noge. Partner neka blago sedne na vašu levu nogu, a desnu nogu savijte oko njegovog desnog kuka. Možda zvuči šašavo, ali je veoma ugodno.

Pereca pic.twitter.com/FLMcBRXM8I

— pensador (@sakriosamime) February 13, 2024

Sedite jedno naspram drugog. Privucite karlice, spajajući se u divljoj požudi. Oboje zabacite ruke pozadi i oslonite se na njih. Njišite se u istom ritmu napred-nazad.

Pereca pic.twitter.com/FLMcBRXM8I

— pensador (@sakriosamime) February 13, 2024

Znate li uopšte šta znači Spork? Mi nismo znali, pa smo konsultovali sveznalicu Gugl i saznali da je to ljubavna veza viljuške i kašike (fork + spone = spork) iz čega se izrodio hibrid... pa Spork, u nedostatku srpskog izraza. Bukvalnim prevodom možda bismo mogli da ga nazovemo "kašiviljuška". I hoćemo, zašto bismo koristili strane izraze, kada možemo da izmislimo svoj, zar ne? Al ajde da ne gubimo vreme leksikom ili čemu ovaj objekat uopšte služi, a pritom i ne koristi i da se baziramo na to da postoji seksualna poza inspirisana ovim oblikom. Podignite desnu nogu, partner neka se približi vašem međunožju pod uglom od tačno 90 stepeni i "udene" svog vršnjaka. Hm, ne vidimo baš neku sličnost između kašiviljuške i ove poze...

Ako ste ikada prošli pored gradilišta, sigurno ste primetili kolica koja se koriste za prenošenje peska i drugog mnaterijala. One sa jednim točkom i dve ručke za koje ih zgodni fizikalac diže nabreklim, znojavim bicepsima. Doduše, samo u porno filmovima, u stvarnosti gradilišta izgledaju drugačije. Razočarali biste se. No, opet odlutasmo od teme. Elem, ta kolica vam verovatno nisu uopšte erotična (osim ako niste objektofil i trenutno ste u vezi sa banderom), ali kada probate ovu pozu, gledaćete ih u drugačijem svetlu. I svaki put će vam se pojaviti nevaljali smešak kada ih vidite. Ipak ova poza je samo za najizdržljivije. Morate biti jaki na rukama, obzirom da su vam one glavni oslonac. Vaš partner takođe mora biti u dobroj formi jer je zadužen da vam drži kukove koje ćete vi vinuti u vazduh, dok ćete nogama obujmiti njegovu zadnjicu. Verovatno smo zakomplikovali, tako da konsultujte sliku. Ona ionako govori više od reči...

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.