Milan našao foru kako da privoli napadača Sampe da im se pridruži!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan našao "foru" kako da privoli napadača Sampe da im se pridruži!

Iskoristili su "Rosoneri" Dan zaljubljenih, kako bi privolili sjajnog golgetera da se preseli na "San Siro", a evo i kako.

Naime, uprava Milana je poslala Karlosa Baku na jednu "misiju".

On je izveo svog sunarodnika i napadača Sampdorije Luisa Murijela na večeru za Dan zaljubljenih, kako bi ga ubedio da odbije ponude Čelsija i Intera i narednog leta parafira ugovor sa Milanom!

Za bivšim fudbalerom Lećea i Udinezea vlada veliko interesovanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Konte je veliki poštovalac njegovih kvaliteta, a i ambiciozna uprava "Neroazura" bi ga rado videla u svojim redovima.

Ipak, Milan ima tajno oružje u vidu Karlosa Bake i veruju da je večera saigrača iz reprezentacije Kolumbije, okrenula stvari u njihovu korist.

Montela izuzetno ceni Murijela, posebno mu se dopada konstantno kretanje i pritiskanje zadnje linije, koje neumorno izvršava napadač Sampe, te veruje da bi on i Baka činili sjajan tandem u napadu "Rosonera" naredne sezone.

U timu sa "Luiđi Ferarisa" traže makar 35 miliona evra za njegove usluge, jasno je da će narednog leta to moći da ponude sve zainteresovane strane, te će odluku morati da donese sam napadač.

Zbog svega toga, čini se da bi ovaj "lukav" plan "Rosonera" mogao da upali.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.