Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 14:32

Mesi izveo Antonelu u grad: Ona blistala u mini haljini, ali svi su gledali u Leov sat iz jednog razloga

E. S.


U pitanju je sat koji košta nešto preko 50.000 dolara

Printskrin: Instagram/antonelaroccuzzo


Zbog poslovnih obaveza koje je imao i utakmice koju je igrao za Inter iz Majamija, Lionel Mesi nije stigao da izvede na večeru suprugu Antonelu za Dan zaljubljenih!
Međutim, Argentinac se iskupio u petak veče i zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa Antonelom završio je u noćnom provodu. Dok je Leo na sebi imao crno odelo, njegova supruga je blistala u kratkoj mini haljini.
Upravo je Antonela na svom Instagram profilu objavila dve fotografije i otkrila sve, a na jednoj od njih pažnju je privukao Mesijev sat.
U pitanju je posebni sat sa tirkiznim brojčanikom i ograničeno je izdanje „Patek Philippe“ satova. Ima ih samo 170 u svetu i jedan košta 52,500 dolara.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.