Masimo Savić snimio spot za numeru “Kladim se na nas” (video)

Izvor: Svet, 16.Jun.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masimo Savić snimio spot za numeru “Kladim se na nas” (video)

Rezultat nove saradnje Masima Savića i reditelja Radislava Jovanova je video-spot za pesmu “Kladim se na nas“, sa albuma “Jedan dan ljubavi“.
Režiser Radislav Jovanov Gonzo odveo je Masima na uzbudljivo vizuelno putovanje u prostore Muzičke akademije u Zagrebu, kako bi snimili artističku minijaturu za pesmu “Kladim se na nas”.
U spotu se uz Masima, pojavljuju bubnjar Dražen Šolc i basista Robert Vrbančić.
Pogledajte novi spot, pa prosudite i sami da li vam se dopada:

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Masimo Savić snimio spot za numeru “Kladim se na nas” (video)

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2015

Rezultat nove saradnje Masima Savića i reditelja Radislava Jovanova je video-spot za pesmu “Kladim se na nas“, sa albuma “Jedan dan ljubavi“...Režiser Radislav Jovanov Gonzo odveo je Masima na uzbudljivo vizuelno putovanje u prostore Muzičke akademije u Zagrebu, kako bi snimili artističku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.