Love Hunters u Božidarcu na Dan zaljubljenih

Izvor: B92, 06.Feb.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Love Hunters u Božidarcu na Dan zaljubljenih

Grupa Love Hunters predvođena Milanom Muminom će prvi put u karijeri nastupiti u "Božidarcu" u petak 14. februara u 20h, na Dan zaljubljenih, uz goste Vilu Filozofinu i Microsonic.

Iako su status kultnog benda stekli još ranih devedesetih godina prošlog veka, LOVE HUNTERS danas zvuče energičnije i svežije nego ikad.

To će i dokazati beogradskoj publici sledećeg petka, 14. februara, kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pored hitova zahvaljujući kojima su stekli kultni status, premijerno izvesti i novi singl - pesmu “Black and Blue” koja će svoju premijeru doživeti u petak 7. februara na Radiju Novi Sad.

Novosadski indie-rock bend MICROSONIC koji kritičari opisuju kao ,,psihodeliju panonske ravnice, negde na pola puta između Air-a i Sonic Youth-a” takođe će prvi put nastupiti u Božidarcu, a predstaviće se autorskim pesama sa debi albuma “Unreal Images” koji će početkom proleća objaviti SKC Novi Sad, a koji je najavljen singlom "Plastic Sky".

Originalnim pistupom muzici i harizmom pevačice i basistkinje Danijele Jakobi, Microsonic će Danu zaljubljenih dati poseban šmek...

Još jedna dama, Julia Boroš, poznatija kao VILA FILOZOFINA, ,,razbudiće uspavane umove i usamljena srca”, kako sama kaže, i predstaviće pesme sa hvaljnog albuma ,,Samospoznaja”.

Na Beogradskom autorskom rok festivalu Vila Filozofina je nedavno dobila specijalnu nagradu za najkompletnijij umetnički i muzičko-scenski nastup, te će publika Vračar Rocks festivala od Julie Boroš svakako imati šta i da vidi! Jedan od najžešćih muških vokala, uz dva specifična ženska, Dan zaljubljenih na Božidarcu učiniće atipičnim i neponovljivim!

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 350 dinara u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na ulazu u ,,Božidarac", na veče koncerta, ulaznice koštati 500 dinara. Koncert počinje u 20h.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan zaljubljenih uz Love Hunters

Izvor: Mondo, 06.Feb.2014

Sastav Love Hunters će prvi put u karijeri nastupiti u Centru za kulturu "Božidarac" na Dan zaljubljenih, u petak..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.