Lete varnice između bivših koleginica iz grupe Fifth Harmony

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2017, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lete varnice između bivših koleginica iz grupe Fifth Harmony

(foto: Instagram) Prepirke između bivših prijateljica ne prestaju. Za potrebe novog broja časopisa Seventeen, Camila Cabello je ispričala zašto je napustila grupu u kojoj se proslavila: “Dok sam bila članica Fifth Harmony, nisam mogla da se maksimalno izrazim kao individua. Moji fanovi će zaista da me upoznaju sada kada sama pišem i izvodim svoju muziku. Cilj mi je da budem hrabra i da se otvorim”, izjavila je 19-godišnjakinja. Izgleda da se ta izjava nije dopala njenoj bivšoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << saradnici Lauren Jauregui, budući da je, na Dan zaljubljenih, na svom Twitter profilu podelila kratak odgovor: “Lažiraj to samopouzdanje, možda jednog dana i postane stvarno”. Iako Lauren nije tvitovala nikome konkretno, niti označila nekoga, fanovi su prilično sigurni da je status upućen Bad Things pevačici. Auć! Fake that confidence bih, one day it’ll be real🙏🏼 — Lauren Jauregui (@LaurenJauregui) 14. фебруар 2017.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   Twiter

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Proslavila se ulogom u ‘Harry Potteru’, a sada pozira za ‘Playboy’

Izvor: Tracara.com, 16.Feb.2017

Scarlett u ‘Harry Potteru’ levo i danas desno (foto: promo) Scarlett Byrne, glumica koja se proslavila ulogom Pancy Parkinson u čuvenoj Harry Potter sagi, napustila je Hogwarts i posvetila se drugim stvarima. 26-godišnjakinja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja će osvanuti...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.