Koncert grupe Eva Braun - ODLOŽEN

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert grupe Eva Braun - ODLOŽEN

Gun Club i Eva Braun se izvinjavaju svim fanovima benda uz obaveštenje da će KONCERT UMESTO 14. BITI ODRŽAN 24. FEBRUARA zbog bolesti jednog od članova benda.

Svi koji su kupili ulaznice, iste će moći da iskoriste 24.02, a ko ne bude u prilici da prisustvuje koncertu povraćaj novca može da izvrši u kafeu Šikarica ili u Gun Clubu 14.02.Uprkos pomeranju koncerta, Gun Club će raditi u utorak 14. februara. Za posetioce smo pripremili prigodan izbor muzike i atmosferu prilagođenu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Danu zaljubljenih. Dobrodošli su svi koji ovaj praznik žele da provedu u jedinstvenoj atmosferi kluba u Miloša Pocerca 10. Ulaz je, naravno, slobodan!Posle sjajnog koncerta nedavno održanog u prepunoj sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda, Eva Braun će još jednom izaći pred beogradsku publiku, u nešto drugačijem stilu.Pored standardnog repertoara sviraće i nekoliko pesama koje su do sada retko izvodili na koncertima, neke koje nikada nisu bile deo koncertnog repertoara, ali i neke potpuno drugačije verzije hitova koje redovno izvode. Jednom rečju, Eva Braun priprema program samo za muzičke sladokusce i prave fanove.,,...Beše ovo javni čas svima koji žele da izvode pop muziku na srpskom“ i „Eva Braun je stavila znak jednakosti između pop muzike i umetnosti“ (Vladimir Skočajić, B92) samo su neki od utisaka sa prošlogodišnjeg nastupa Eve Braun održanog na isti praznik na istom mestu. Sudeći prema iskustvima publike sa prethodnog Dana zaljubljenih za koji se tražila karta više, biće ovo jedan od događaja koje ne treba propustiti.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.