Koncert Vlade Divljana za Dan žana

Izvor: Blic, 11.Jan.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Vlade Divljana za Dan žana

BEOGRAD - Vlada Divljan i njegova Nevladina organizacija i ove godine nastavljaju tradiciju osmomartovskih koncerata za Beograđanke i njihove pratioce u renoviranoj velikoj dvorani Doma omladine Beograda, saopštio je danas organizator koncerta, producentska kuća Long Play.

Divljan, tvorac ljubavnih klasika kao što su "Malena", "Nebeska tema", "Ona to zna", "Ljubavi", "Dok dobuje kiša", "Rusija" ili "Sve laži sveta", izjavio je da će treću godinu za redom 8. marta sa "velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadovoljstvom svirati ljubavne i druge pesme Beograđankama i njihovim muškarcima".

Pred novo druženje sa beogradskom publikom za Dan žena, Divljan je posle dužeg vremena objavio novu pesmu "Zvuk ulice", koju je uradio sa sve popularnijim sastavom Svi na pod!, koja će se naći na njihovom predstojećem prvom albumu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.