Konačna odluka u RUKAMA PRODUKCIJE - Nakon Mihajlove smrti Janjušu stiže OVA vest: Ne zna ŠTA ga čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 11:42

Konačna odluka u RUKAMA PRODUKCIJE - Nakon Mihajlove smrti Janjušu stiže OVA vest: Ne zna ŠTA ga čeka

Ona je zatražila dozvolu za njihov sastanak.

Aneli Ahmić, koja je nedavno obnovila vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem, odlučila je da ga iznenadi za Dan zaljubljenih. Kako bi mu priredila poseban doživljaj, Aneli se obratila Drvetu mudrosti za pomoć u organizaciji romantične večere.

Anelin plan za Dan zaljubljenih obuhvata večeru uz lagano muzičko okruženje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti prilagođeno Janjuševićevim željama i potrebama.

- Volele bi da dobijem večeru. Za dan zaljubljenih da se to desi i da bude lagana neka muzika zbog Janjuša, zato što mu sad jedino to prija. Da se zapijemo, večeramo i posle toga da dođemo na žurku. Da malo pričamo, izvučem Janjuša iz lošeg stanja - rekla je Aneli Drvetu mudrosti.

Inače, nakon povratka u Elitu, Janjuš je svima otkrio da trpi torturu zbog veze sa Aneli, te da ga je i prijatelj upitao šta traži sa osobom poput nje, ali je on spreman da se bori za njihovu ljubav do kraja i ide protiv svih. Aneli mu je veoma zahvalna na svemu što radi za nju, pa je odlučila da se na ovaj način, makar malo, oduži za njegov trud i borbu.

Nakon večere, njih dvoje bi se pridružili žurki, gde bi mogli da uživaju u društvu, razgovoru i, prema Anelinim rečima, da izvuku Janjuša iz lošeg stanja, u kom se nalazi zbog iznenadne smrti mlađeg brata, Mihaila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NI NE SLUTI ŠTA GA ČEKA Za Janjuša stiže VELIKO IZNENAĐENJE u "Elitu", produkcija umešana u sve

Izvor: Blic, 07.Feb.2024

Marko Janjušević Janjuš započeo je vezu sa Aneli Ahmić, a ona je odlučila da ga iznenadi za Dan zaljubljenih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.