KIJA UZVRAĆA UDARAC! I ona je danas U BELOM - na dan Luninog VENČANJA, zapalila slikom! Ljubila DEČKA, BLISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 16:44

KIJA UZVRAĆA UDARAC! I ona je danas U BELOM - na dan Luninog VENČANJA, zapalila slikom! Ljubila DEČKA, BLISTA

I ona uživa u ljubavi!

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se tajno venčali, a nakon opštinskog venčanja uputili su se u restoran, kako bi proslavili uz ručak.

Luna je nosila crnu, mini haljinu i beli sako preko i, kako mediji pišu, na proslavi je došlo do incidenta, par se čak i posvađao i došlo je do polivanja (detaljnije čitajte OVDE).

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar poželela je sreću novopečenom bračnom paru, divnim rečima:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Nisam čula da se udala. Iskreno, mislim da nemam ništa sa tim, ali joj svakako želim sreću i dug i uspešan brak, pun ljubavi. Neka je sa srećom - rekla je Kija Kockar za Srbija Danas.com i otkrila nam da se trenutno nalazi na snimanju novih fotografija.

Ono što je zanimljivo, jeste da je i Kristina danas u belom. Svečano obučena, sve podseća na venčanje. Slučajnost ili ne?

Inače, Kockareva je sinoć na stori objavila fotografiju sa novim dečkom, na kojoj se strasno ljube, a da li će i ona uskoro ponovo stati na ludi kamen, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.