Jarac MILJENIK UNIVERZUMA, Vagi NIŠTA NE IDE od ruke: Astrolozi UPOZORAVAJU, HAOS u drugom delu meseca

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 16:19

Jarac MILJENIK UNIVERZUMA, Vagi NIŠTA NE IDE od ruke: Astrolozi UPOZORAVAJU, HAOS u drugom delu meseca

Evo šta možete da očekujete prvenstveno kada su emocije u pitanju!

Uskoro slavimo Dan zaljubljenih, a evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak i kako stojite kada je ovo u pitanju sa stanovišta astrologije. Neki će se zaljubiti, neki popraviti odnose, a drugima preostaje da čekaju.

Ovan

Dolaze dani strasti i energije, inspiracije i neverovatne aktivnosti. Prilika da okrenete situaciju u pravcu koji vam je potreban, skrenete pažnju na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebe i dobro se provedete u periodu od 14. do 16. februara. Vaš vladar – Mars u konjunkciji sa planetom ljubavi i lepote – Venerom, ima status egzaltacije u znaku Jarca. A to znači da se okolnosti sada razvijaju na najbolji način za poboljšanje ličnih odnosa i postizanje ciljeva.

Bik

Venera, vaš vladar, dobija ogromnu moć od Marsa u Jarcu. Dan zaljubljenih 2022. godine ostaće upamćen dugi niz godina po srećnim događajima u ličnim odnosima. Iskoristite ovo vreme maksimalno, delujte hrabro, preuzmite inicijativu i uspećete. U februaru imate povoljne šanse i prilike da stvorite temelj za srećan život, postignete dogovor s partnerom, supružnikom, otklonite negativnost u odnosima.

Blizanci

Merkur, koja je vaša vladajuća planeta, dobija povoljne uticaje konjunkcije Marsa i Venere 14. februara, jer je sa njima u istom znaku, u Jarcu. Ne oklevajte dugo, recite sve što ste dugo želeli da kažete - bićete zadovoljni odgovorom vašeg partnera. Odlična šansa da postojeće odnose podignete na viši nivo, zbližite se sa voljenom osobom i otklonite sve protivrečnosti.

Rak

U ljubavnim odnosima može biti manjih poteškoća, ali opšti uslovi su povoljni. Stoga, čak i ako se desi nešto što izaziva sumnju i anksioznost, ispostaviće se da je iapk sve u redu. Možda će potrebno doneti  odluku,  izabrati između dve opcije… Pokušajte 14. februara i narednih dana da pronađete zajedničke interese sa svojim supružnikom, romantičnim partnerom - to će značajno smanjiti stepen napetosti.

Lav

Odličan period je sredina februara, ovo je vreme praznika za vas. Pun mesec u vašem znaku 16. februara doneće najsrećnije događaje, posebno u ljubavnoj sferi. Na Dan zaljubljenih, 14. februara, dobićete snažan podsticaj optimizma. Čak i ako su vas ranije savladale sumorne misli, one se povlače, a duša se puni radošću. Interesovanje za suprotni pol raste, ali dobijate i mnogo pažnje, komplimenata i poklona.

Devica

Budućnost vaših ličnih odnosa postaje jasna. 14. februar će vam doneti svetle izglede, mnogo prijatnih iznenađenja. Ovo je dan neverovatnih reinkarnacija, buđenja skrivenih talenata, otkrivanja emocionalne i senzualne strane života. Imaćete dovoljno energije za sve: za lični život, hobije, zabavu, posao. Jedina stvar koja može postati prepreka su povećani zahtevi i očekivanja od partnera.

Vaga

Teško je obuzdati emocije i prevelike ambicije. Verovatne su konfliktne situacije u ličnim i poslovnim odnosima. Konjunkcija vašeg vladara - Venere sa Marsom, s jedne strane, daje vam šansu da sredinom meseca postignete željeni rezultat u gotovo bilo kojoj oblasti života. Ali, s druge strane, planete čine napeti aspekt vašeg Sunca, pa mogu nastati nepovoljne situacije usled želje da se događaji ubrzaju.

Škorpija

14. februar je veoma zanimljiv dan za vas. Mogući su neočekivani prijatni sastanci, obrti događaja, a na primer, na radnom mestu može doći do razvoja romantičnih osećanja. Može se i pojaviti ideja da se započne porodični posao, zajednički projekat sa romantičnim partnerom. Bićete osetljiviji, pa se možete uvrediti zbog hladnoće drugih. Ali to se ne dešava zato što vas ne vole - jednostavno svako ima mnogo ličnih briga.

Strelac

Sreća u braku, novi hobiji, obilje kontakata i razgovora najverovatniji su događaji sredinom februara. Može se ispostaviti da imate mnogo zajedničkih interesa sa dugogodišnjim partnerom ili supružnikom, iako je pre toga sve bilo ograničeno na ljubavne sastanke. Ako tražite partnera onda ćete imati sreće. Krećite se, idite u šetnju, upoznajte ljude - zaista možete promeniti svoj život na bolje.

Jarac

U bliskoj budućnosti ste miljenik Univerzuma, posebno u periodu od 14. do 16. februara – ovo su veoma dobri dani za aktivnu interakciju sa partnerom. Voljeni ste, volite, život je u punom jeku. Ljubavni sastanci i nova prijatna poznanstva doneće vam zadovoljstvo, ali mogu vam odvratiti pažnju od važnih stvari- posla, porodičnih dužnosti. Možda se nećete prepoznati, umesto ozbiljnosti na licu se pojavljuje osmeh i zadovoljstvo.

Vodolija

Trenutno ste u poziciji posmatrača srećnih parova, ali ne očajavajte i u vaš život će doći ljubav i slavlje. Da ne biste kasnije pokvarili povoljne prilike i da ne biste propustili priliku za srećan lični život, učite sada iz iskustva drugih ljudi. Uprkos svemu, lepo ćete se provoditi jer ste dobrodošli u svakom društvu.

Ribe

Dolaze vam srećni dani, posebno 14. februar. Broj udvarača se povećava, postoji šansa da pronađete svog idealnog partnera, da upoznate prijatnu, zanimljivu osobu. Dobićete pozitivan naboj energije I dobrog raspoloženja. Ako je moguće, ostavite po strani na neko vreme profesionalne poslove i posvetite vreme svom ličnom životu.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.