JEZIVO: U zgradi u kojoj je Al Kapone počinio masakr kamera SNIMILA DUHA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: U zgradi u kojoj je Al Kapone počinio masakr kamera SNIMILA DUHA! (VIDEO)

U zgradi u kojoj se dogodio čuvenim masakr na Dan zaljubljenih kamere snimile jedinstven fenomen za koji ne postoji objašnjenje

Jezivi snimak nadzornih kamera pokazuje misterioznu kuglu koja se penje uz stepenice stambene zgrade, koja se nalazi u neposrednoj blizini mesta na kome su plaćenici Al Kaponea izvršili čuveni masakr na Dan zaljubljenih 1929. godine.

Kristofer Gerben primetio je čudan snimak sa kamere ispred stana. U početku je mislio da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se radi o paučini, ali niko nije pronašao paučinu. Vrlo brzo nastale su divlje spekulacije.

Na tom mestu 14. februara 1929. počelo je nasilje u kriminalnim krugovima koje će i dan danas biti poznato. U to vreme Sjedinjene države uvele su zabranu proizvodnje, trgovine i konzumacije alkohola. Šverceri su se ubrzo udružili i mafija je dobila novi zamah.

Vođa jedne od kriminalnih grupa Al Kapone sa svojim ljudima se maskirao u policajce i upao je u skladište suparničkog klana. Uz zid postrojili su 7 ljudi, potom su ih streljali sa leđa automatskim oružjem. Ovo je prvi put da je u obračunima korišćen ovaj tip pušaka, a ime Kaponea postalo je sinonim za brutalnost.

Pogledajte rezultate

Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.