VB: Marijana ne želi da živi sa Nemešom

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Marijana ne želi da živi sa Nemešom

U ljubavi Marijane i Nemeša u kući VB ne cvetaju ruže, a ona mu je nedavno rekla kako ne želi da živi sa njim.

Kada je to čuo, Nemeš je poludeo. Ceo dan je bio besan i nije želeo da razgovara ni sa kim, a ljutnju je iskalio na Brendonu kome je ispred nosa zalupio vrata pušionice.

Kada su se strasti smirile, Nemeš i Marijana su pričali o budućnosti i dok je on bio pun entuzijazma, ona je negodovala i očito je da baš i ne sanja o istim stvarima kao Nemeš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nemeš i Marijana i nisu baš popularni među stanarima. Tokom "igre istine" Soraja im je namerno postavljala škakljiva pitanja.

Prvo je pitala Nikolu jesu li ga neki ljudi u kući razočarali aludirajući na Nemešov čin kada ga je namerno naterao da izađe iz kutije i izgubi u igri za imunitet. Nikola je odgovorio potvrdno. Nakon toga je pitala Nemeša da li bi voleo da ima nešto sa Antonijom na šta je on rekao "da". Na kraju je pitala Marijanu da li joj je krivo što je u svađi sa Bojanom.

- Da, ali ja nisam ništa napravila - tešila se Marijana.

Soraja je posle ove igre razgovarala sa Antonijom i istakla je da joj je žao što nije postavljala prava pitanja ljubavnom paru. Prvenstveno je želela da pita Marijanu da li je istina da je terala Vladu da joj pipa grudi.

- Vlado mi je to rekao. Kada si odbila da ti pipne grudi, Marijana mu je prišla i rekla: "Nisi pitao pravu osobu". Baš bih volela da vidim kako bi Nemeš reagovao na to. Želim da svi stanari čuju šta imam da mu kažem - pričala je Soraja, a Antonija je bila u šoku.

Iako ona o njima nema baš lepo mišljenje, Marijana i Nemeš smataju da je Soraja istrajna i hrabra, uporna i nimalo naivna.

Inače, osim Soraje ove nedelje je i Nirmal dobio imunitet zato što je, uz nju, najduže ostao ispod kutije. Pravda je, dakle, zadovoljena.

Povezane vesti: VB: Soraja novi kapiten VB: Ukućani besni na Nemeša i Marijanu zbog seksa "VB": Vladimir napustio kuću VB: Nova šansa za izbačene ukućane VB: Bojana ljuta zato što je Marijana Vladimira zvala u krevet
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marijana neće da živi sa Nemešom

Izvor: Blic, 22.Maj.2011, 01:05

U ljubavi Marijane i Nemeša u kući VB ne cvetaju ruže, a ona mu je nedavno rekla kako ne želi da živi sa njim. Kada je to čuo, Nemeš je poludeo. Ceo dan je bio besan i nije želeo da razgovara ni sa kim, a ljutnju je iskalio na Brendonu kome je ispred nosa zalupio vrata pušionice...Kada su se...

Nastavak na Blic...

VB: Marijana ne želi da živi sa Nemešom!

Izvor: iYupi.com, 22.Maj.2011

U ljubavi Marijane i Nemeša u kući VB ne cvetaju ruže, a ona mu je nedavno rekla kako ne želi da živi sa njim. Kada je to čuo, Nemeš je poludeo. Ceo dan je bio besan i nije želeo da razgovara ni sa kim, a ljutnju je iskalio na Brendonu kome je ispred nosa zalupio vrata pušionice. Kada su se...

Nastavak na iYupi.com...

VB 4: Nemeš bi i sa Antonijom

Izvor: S media, 22.Maj.2011

Veza Marijane i Nemeša opet škripi. Ona mu je nedavno rekla kako ne želi da živi sa njim na šta je Nemeš poludeo. Ceo dan je besneo i nije želeo da razgovara ni sa kim, da bi na kraju Brendonu ispred nosa zalupio vrata pušionice...Nemeš i Marijana nemaju veliku popularnost među stanarima. Dok...

Nastavak na S media...

Marijana rekla Nemešu da neće živeti sa njim

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Maj.2011

Među stanarima kuće Velikog Brata vlada velika napetost. Veza Marijane i Nemeša ponovo je zapala u krizu, zbog čega se Nemeš ponaša sumanuto. Nakon što mu je rekla da je kreten i da je zbog njega izašla iz kutije i izgubila imunitet Nemeš

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.