Izvor: Soko-zabava.info, 15.Jan.2024, 21:13

Idealni pokloni za Dan zaljubljenih

Bliži se Dan zaljubljenih, praznik koji iz godine u godinu privlači sve veću pažnju, pogotovo onih koji su u vezi. I muškarci i žene su nekada u dilemi šta pokloniti voljenoj osobi. Svakako, treba imati na umu da se ne slavi samo jedan dan, već svaki dan je dobar da iskazivanje nežnosti i ljubavi. Samo je ovaj dan određen kao zvaničan datum za sve zaljubljene duše. Znak pažnje ne mora uvek biti grandiozan i skup, dovoljna je neka sitnica, koja će voljenoj osobi mnogo značiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << i sećati je na vas.

Stvaranje zajedničkih uspomena, svakodnevno iskazivanje nežnosti, kao i potreba da nekome kažete koliko vam znači, svakako su dragoceniji pokloni od neke materijalne stvari. Osobama koje su  vam posebne, koje volite i poštujete treba svaki dan to i da kažete. Nemojte čekati neki specijalan datum, poput rođendana i godišnjice da biste im to i rekli. Važno je da zapamtite da dela govore više od reči, i da uvek imate na umu da skup poklon ne može zameniti zagrljaj ili poljubac.

Ako ste na početku veze i nemate predstavu šta bi vaša lepša polovina volela da dobije na poklon od vas, najbolje bi bilo da se odlučite za neke poklone koji su pre svega praktični. To mogu biti sat ili lep kožni novčanik. Ponuda ovih poklona je zaista impresivna, a na vama je da izaberete model za koji mislite da će joj se dopasti.

Novčanik, manjih ili većih dimenzija, i u njenoj omiljenoj boji, sigurno će joj se svideti, a u njega možete ubaciti neku pesmu ili poruku napisanu samo za nju. Budite romantični, ali i praktični. Sat je poklon koji se svima dopada, samo treba da odlučite između mnogih brendova i raznih modela koji su dostupni.

Pokon za muškarce zadaje isto muka kao i kada se bira poklon za neku žensku osobu. I ovde se savetuje praktičnost, pogotovo ako ste u vezi sa nekim koga još ne poznajete dovoljno dobro. Ukoliko je vaš muškarac zaljubljenik u nove tehnologije, poklonite mu neki gedžet koji će mu se svideti, a koji još uvek nije nabavio.

Sat i kožni novčanik su isto dobar poklon, samo se trudite da uzmete nešto u njegovom stilu. Jedan od odličnih poklona mogu biti i karte za utakmicu njegovog omiljenog kluba, na koju možete ići i zajedno. Samo se prethodno raspitajte da li on toga dana ima neke druge obaveze, kako vam karte ne bi propale.

Jedan od savršenih poklona, kako za žene tako i za muškarce, već decenijama unazad, jeste omiljeni miris. Parfemi nikada neće izaći iz mode, jer svi vole lepo da mirišu. Ako znate koji je omiljeni miris vaše voljene osobe, taj poklon će je sigurno obradovati. Parfemi ili neki parfemski set, koji sadrži i losion za telo ili balzam za muškarce, sigurno će obradovati svakoga.

Ukoliko ne znate koje mirisne note voli vaša druga polovina, birajte manje intenzivne mirise, jer je tada i mala verovatnoća da im se poklon neće svideti. Ako znate koji parfemi su dragoj osobi omiljeni, izaberite neki sa liste ili pak neku noviju verziju najdražeg mirisa. Ova vrsta poklona će uvek biti aktuelna, tako da se parfemi nalaze pri vrhu liste poklona koji se najviše kupuju.

Ukoliko vaš partner ili partnerka obožavaju neki sport, i generalno su pristalice zdravog života, sportska oprema može biti sjajan izbor. Svaki ljubitelj sportskih aktivnosti će se obradovati ovom poklonu, ali i one osobe koje vole sportski da se oblače, i vole udobnost i komfor koji im pruža ova vrsta odeće.

Ponuda sportske opreme je zaista ogromna, i sigurno će vam biti teško da se odlučite šta da poklonite. Sportski rekviziti su isto dobar poklon za sve koji aktivno vežbaju, i sigurno će im se obradovati. Takođe, sportska torba može biti lep i praktičan poklon, koji možete koristiti i za neka putovanja, kada nema potrebe da stvari pakujete u kofer.

Putovanje je jedan od najlepših poklona za većinu ljudi. To ne mora biti neka daleka ili egzotična destinacija, pa čak ni duže putovanje. Rezervišite vikend u nekom romantičnom hotelu ili gradu, i uživajte dva – tri dana sa svojom voljenom osobom. Na tom putovanju možete otići i na neki izlet, ako to budete želeli.

Svakako, najbitnije je da uživate i da stvarate neke nove i zajedničke uspomene, koje će vas još više zbližiti. Ako nemate vremena za neki duži put, možete otići i na neku planinu ili banju u zemlji. Uplatite zajedničku masažu i romantičnu večeru dok ste na putovanju, i uživajte u trenutku.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.