Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2022, 19:16

Idealna osveta bivšem za Dan zaljubljenih – bubašvaba sa njegovim imenom

Dan zaljubljenih je obično povod da voljenu osobu obradujete nekim lepim poklonom ili izvedete na romantičnu večeru. Međutim, jedan engleski zoološki vrt setio se originalnog načina kako da se osvetite bivšem partneru sa kojim više niste u ljubavi. Nazovite bubašvabu njegovim ili njenim imenom!
Konzervacioni centar Hemzli, zoološki vrt iz Kenta nudi upravo takvu mogućnost, pritom naglašavajući da postoji ogromno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << interesovanje iz čitavog sveta.
– Ako ste imali posebno gadan prekid, ovo je dobar način da se malo našalite i podelite to sa svojim prijateljima – izjavio je operativni menadže Džon Vidon. Dodao je da bubašvabe mogu da se nazovu i po nekom političaru.
– Prihvatamo sva imena, a cilj nam je prikupiti novac za projekte koje realizujemo u svom zoološkom vrtu – rekao je Vidon.
Na internet stranici kentskog zoološkog vrta stoji: „Nudimo vam priliku da na praznik ljubavi nadenete ime jednoj od naših bubašvaba po vašem bivšem ili bivšoj za futu i po. Naravno, nećemo vam zameriti ukoliko neku od bubašvaba želite nazvati po nekom od najmanje omiljenih političara.“
„U sklopu našeg programa – Imenujte bubašvabu (jer mislimo da je usvajanje ipak prevelik korak), prikupljamo sredstva za projekte koje sprovodimo u svom zoološkom vrtu u Kentu. Nakon donacije dobijate sertifikat koji možete preuzeti sa naše internet stranice, a ime vašeg bivšeg ili bivše upisaćemo na oglasnu ploču, koja će biti postavljena u posebnom delu vrta za bubašvabe, a objavljujemo je za Dan zaljubljenih!“
„Ukoliko bude interesovanja, pa imena ne stanu na pomenutu ploču, napravićemo i knjigu bubašvaba, koja će biti izložena uz ploču.“ navode u saopštenju.
Akcija se inače organizuje od 2019. godine.
Izvor: 24sata.hr
Kuda za Dan zaljubljenih u Novom Sadu, ‘Prestonica Ljubavi’ nudi mnoštvo mogućnosti

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.