IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Sanja podelila prelepe vesti i dirljivom porukom se obratila Marku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 19:15

IMAJU VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE: Sanja podelila prelepe vesti i dirljivom porukom se obratila Marku!

Par blista od sreće!

Rijaliti učesnici i emotivni partneri, Sanja Grujić i Marko Stefanović su uprkos svim pritiscima i preprekama ipak opstali zajedno.

Oni su iz superfinalne noći, kako vole da istaknu, izašli ruku pod ruku čime se neretko ponose.

Danas je Markov specijalni dan, tj. rođendan, te mu je Grujićeva u okviru kratkog videa čestitala rođendan, uz pesmu Dragane Mirković "Do poslednjeg daha" i emotivnu poruku:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Srećan rođendan mom najlepšem, najboljem, jedinstvenom i neponovljivom Marku. Mojoj najvećoj ljubavi, sve što bih poželela sebi, želim i tebi. Ne postoji toliko lepa reč kojom bih ti opisala svoje želje, zajedno dočekujemo ovaj, a nadam se da ćemo tako i svaki sledeći. Srećan rođendan bekane, volim te - napisala je Sanja uz emotikone srca.

Tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", Sanja je istakla da jedva čeka i da čak "tera" Marka da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima kao što je, na primer, teretana, što su konačno u spoljnom svetu uradili zajedno.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.