Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović u “Kasini” za Dan zaljubljenih

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora Emina Jahović sprema spektakularni nastup u prestoničkom klubu Kasina i raduje se druženju sa beogradskom publikom u četvrtak, 14 februara. A da je mesto najboljeg provoda u prestonici upravo Kasina, govori i to da će publika biti u prilici da samo ovde sluša Eminu Jahović. Ovaj nastup biće The post Emina Jahović u “Kasini” za Dan zaljubljenih appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

VOLELA SAM ONOG KOGA NISAM SMELA: Kiju Kockar konačno pogodila AMOROVA STRELA i to na Dan zaljubljenih!

Izvor: Scandal.rs, 14.Feb.2019

Kristina Kija Kockar, pobednica prve Zadruge i pevačica, danas je objavila dugo najavljivanu pesmu pod nazivom “Amorova strela”. Njeni fanovi su s nestrpljenjem iščekali pesmu, koja je simbolično ugledala svetlost dana na Dan zaljubljenih. Pesma govori o nesrećnoj ljubavi, a s obzirom na to...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.