Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davidova majka Biljana razočarana Aleksandra je ista kao Ljuba! Neću više da čujem za nju! Sa mnom je završila za sva vremena!

Posle svega što je Aleksandra Subotić izgovorila na Davidov račun, njegova majka Biljana kaže da je Aleksandru precrtala za sva vremena. – Svašta je radila. Pored ostalog, i kockala se. Da, da, pare od fanova je trošila na kocku. Baš na Dan zaljubljenih, izgubila je poveću sumu. I dok su David i ona bili zajedno, umela je u kockarnici da se The post Davidova majka Biljana razočarana Aleksandra je ista kao Ljuba! Neću više da čujem za nju! Sa mnom je završila za sva vremena! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.