DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN: Bikove očekuje mnogo posla, pred Lavovima težak izbor, a Jarčevi će se prijatno iznenaditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 07:25

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN: Bikove očekuje mnogo posla, pred Lavovima težak izbor, a Jarčevi će se prijatno iznenaditi

Petak će doneti mnogima obaveze na poslu, ali i zanimljive susrete.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na planu ljubavi, zdravlja i posla za dranašnji dan, 23. jun 2023. godine.

OVAN

Posao: Za većinu Ovnova kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu.

Ljubav: Ono malo vremena što vam preostane za ljubav, valjalo bi da usmerite ka voljenoj osobi, na obostrano zadovoljstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

BIK

Posao: Dosta posla danas očekuje većinu Bikova. Uspevate danas da se izborite sa svim preprekama koje vam se nalaze na putu, iako vas umor sustiže.

Ljubav: Povoljan je dan da postavljate ozbiljna pitanja i vodite važne razgovore sa dragom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

BLIZANCI

Posao: Blizance danas očekuje nešto sporiji ritam od onog na koji su navikli, prvenstveno zbog nešto većeg raspinja energije, ali to ne bi trebalo da vas zabrine – petak je.

Ljubav: Danas astrološke prilike nisu baš naklonjene za velika očekivanja od drage osobe. Potrudite se da previše ne dramite oko toga.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

RAK

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali i pomalo nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se istumbali u prethodnom periodu.

Ljubav: Ništa kapitalno novo, na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, poradite malo na korekciji sopstvenih stavova i razmišljanja.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

LAV

Posao: Potrudite se da izbegnete impulsivno sprovođenje ranije pripremljenih planova, jer ma koliko oni bili realni, potrebna vam je fleksibilnost i makar minimalno prilagođavanje.

Ljubav: Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Neće biti lako napraviti pravi izbor, zato se dodatno fokusirajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

DEVICA

Posao: Malo umor, i nešto veće neraspoloženje, obojiće veći deo ovog radnog dana kod većine Devica. Odradite osnovne zadatke i smanjite napetost.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, nema nagoveštaja krupnih promena.

Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.

VAGA

Posao: Potencijalno odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici znaka Vage, naročito ako su angažovani na polju kreativnih delatnosti.

Ljubav: Odličan dan je za ljubavne akcije. Od vas se očekuje dodatno angažovanje, sa elementima koji ostavljaju tragove na duže staze.

Zdravlje:  Osetljivost bubrega.

ŠKORPIJA

Posao: Prilično naporan radni dan nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Bilo da je važan razgovor i poslovni dogovor, ili pak rešavanje zaostalih obaveza očekuje se vaš aktivni pristup.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete aktivni i na polju ljubavi, jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

STRELAC

Posao: Evo jednog dana da većina Strelčeva prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze, red je da se i vi malo opustite.

Ljubav: Razgovori i važni dogovori čekaju vas i u sferi ljubavi. Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla.

Zdravlje: Osim povremene napetosti, nema značajnijih upozorenja.

JARAC

Posao: Kraj radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog, ili tačnije rečeno – sa boljim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Ukoliko ste spremni da inicijativu danas prepustite dragoj osobi, mogli biste da očekujete prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Hronične tegobe.

VODOLIJA

Posao: Nekoliko vaših veoma dobrih poslovnih poteza može na najbolji mogući način začiniti ovu radnu sedmicu, uz naravno adekvatno uložen trud i napor.

Ljubav: Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka, uživajte u do sada postignutom.

Zdravlje: Psihofizički umor.

RIBE

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne dosta naporne poslovne etape kod većine Riba.

Ljubav: Na vašem ljubavnom zanimljivih ima zanimljivih novih simpatičnih lica, ali vi ste nekako stegnuti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.