Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović čestitala Božić

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je najiskrenije čestitke povodom pravoslavnog Božića sa željom da najradosniji hrišćanski praznik - dan Hristovog Rođenja donese radost i mir, ličnu i porodičnu sreću, u duhu uzajamne ljubavi i praštanja.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke za Božić

Izvor: RTS, 05.Jan.2019, 11:44

Državni zvaničnici čestitali Božić svim građanima Srbije, koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru. . Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskom patrijarhu Irineju, sveštenstvu i vernicima Srpske...

Nastavak na RTS...

Božićni običaji i vjerovanja

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2019

Božić je najradosniji hrišćanski praznik kojim se slavi rođenje Isusa Hrista. To je praznik rođenja novog života, djece i roditeljstva i kao takav obilježava se najljepšim vjerskim običajima. Na Božić se ljudi pozdravljaju riječima "Hristos se rodi" i otpozdravljaju sa "Vaistinu se ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.