Četvrtak idealan dan za seks

Izvor: S media, 08.Nov.2010, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrtak idealan dan za seks

Ako ste mislili da su dani vikenda najpogodniji za seks, prevarili ste se. Naučnici londonske škole ekonomije i političkih nauka tvrde da je četvrtak najpovoljniji dan za vođenje ljubavi .

Prema njihovom zaključku, ljudsko telo proizvodi najviše hormona četvrtok. Tada je nivo hormona pet puta veći nego ostalih dana.

I dok je četvrtak odličan za seks, ponedeljak je, prema istom istraživanju najgori dan za važne sastanke, jer je na taj dan krvni pritisak viši nego inače. Pretpostavlja se da je uzrok tome alkohol koji se konzumira vikendom. Petak je opet, dobar dan ukoliko želite da se odviknete od pušenja ili nekog drugog poroka.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.