Britanski teatar izvodi Dikensovu Božićnu priču u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski teatar izvodi Dikensovu "Božićnu priču" u Nišu

U sredu, 23. oktobra na sceni Narodnog pozorišta u Nišu predstavu po čuvenom delu Čarlsa Dikensa Božićna priča izvešće na engleskom jeziku grupa TNT Britain and The American Drama Group Europe.

Predstavu A Christmas Carol, koja donosi Dikensovu priču sa porukom o važnosti prijateljstva i ljubavi, režirali su Kristijan Flint i Pol Stebings.

Škrtog usamljenika, direktora banke Skrudža, posećuje rođak koji ga moli da ga pusti sa posla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na Božić. On ga pušta, ali uz uslov da mu taj dan ne bude plaćen. Nakon toga, Skrudža posećuje duh prijatelja Martija, koji ga suočava sa realnošću - zaplet je ove priče.

Inače, trupa TNT Britain već je gostovala u niškom Pozorištu 2018. godine, kada je izvela predstavu Magbet.

U Narodnom pozorištu kažu da je ostalo još malo ulaznica, a cena je 1.200 dinara, dok đaci i studenti imaju popust i kartu mogu kupiti za 600 dinara.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.