Bikovi RAZAPETI OBAVEZAMA, a Rakovi UDVARAČIMA, dok će se Device ceo dan SVAĐATI sa partnerom - HOROSKOP za četvrtak je tu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 08:24

Bikovi RAZAPETI OBAVEZAMA, a Rakovi UDVARAČIMA, dok će se Device ceo dan SVAĐATI sa partnerom - HOROSKOP za četvrtak je tu!

Dobrodošli u dnevni horoskop za danas. Otkrijte šta vam zvezde predviđaju u oblastima posla, ljubavi i zdravlja. Saznajte kako će astrološki uticaji oblikovati vaš dan i doneti vam korisne smernice za najbolje odluke. Čitajte dalje kako biste otkrili šta vam zvezde šapuću za današnji dan

Saznajte šta astrološki položaji zvezda predviđaju za vas u poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom segmentu 04.01.2024. godine.

Ovan

Posao: Danas vas očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opušteniji dan u odnosu na prethodne da ipak uspešno privodite kraju radnu sedmicu.

Ljubav: Na ljubavnom planu bi mogli da se više nego inače prepustite ljubavnim talasima i uživate koliko je moguće.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Bik

Posao: Bićete dosta angažovani, razapeti između obaveza, pa će vam trebati sva raspoloživa energija da sve privedete kraju  na vreme.

Ljubav: Komunikacija sa novom simpatijom ide intenzivnije nego što ste očekivali i to vam prija. Neka potraje tako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nešto opušteniji pristup i obavezama i saradnicima očekuje Blizance. Vodite računa o papirologiji i formalnostima, posebno onim koji su vezani za finansije.

Ljubav: Opuštanje vam je preko potrebno i u ljubavnoj sferi, međutim tu situacija nije toliko idilična. Pokušajte da vi nečim ne pogoršate.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća je obuka i za vas i za njih na nekim novim projektima.

Ljubav: Slobodni Rakovi se mogu naći u situaciji da im se više osoba udvara istovremeno.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih zdravstvenih upozorenja.

Lav

Posao: Pred vama su nove šanse, sa promenama koje vas mogu odvesti mnogo dalje nego što trenutno mislite. Jedan od nagoveštaja mogli biste da očekujete danas.

Ljubav: I danas bi na testu mogle biti vaše zavodničke sposobnosti, pa ukoliko vam je to u interesu uživajte, prilika će biti svakako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan za forsiranje novih profesionalnih poduhvata. Ispravljanje propusta, rešavanja papiroloških pitanja, bavljenje zaostacima očekuje vas i danas.

Ljubav: Mogući su problemi u komunikaciji sa voljenom osobom, pa se potrudite da iskrenim razgovorom rešavate sve probleme koji vas muče.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Budite praktični i snalažljivi ako vam je posao vezan za inostranstvo i strana ulaganja.

Ljubav: Imaćete i tokom ovog dana prilike za nova poznanstva, pa eto načina da se uz ćaskanje, flert, opustite.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Uz veliki obim posla za očekivati je da se formalizuju neki  dogovori od ranije vezani za vaše buduće profesionalno angažovanje.

Ljubav: Provedite dan u nekom druženju sa prijateljima ili zajedničkom izlasku, prijaće vam svakako.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Budite obazrivi sa finansijskim transakcijama, malo je bolja situacija ali nemojte se razmetati.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi. Očekujte više nego pozitivnu reakciju.

Zdravlje: Hroničan umor.

Jarac

Posao: Solidan radni dan je pred Jarčevima ukoliko obuzdaju nestrpljenje. Povedite računa o preciznosti detalja prilikom dogovaranja važnih poslova.

Ljubav: Na ljubavnom planu trebalo bi da se što više bavite konkretnim potezima, a što manje kritikama.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Vodolija

Posao: Vaša tolerantnost je ovih dana na nekoj vrsti testa. Neprijatnosti sa kojima se suočavate sa nekim od saradnika mogu biti prevaziđene, ako se samo malo drugačije postavite prema njima.

Ljubav: Zauzeti poslovnim obavezama, nećete imati mnogo vremena za ljubavnu sferu, pa očekujte negodovanje druge strane.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Ribe

Posao: Iako bi ovo mogao da bude jedan od napornijih dana za vas, pokušajte da budete maksimalno fokusirani, i pre svega vodite računa o papirologiji, dokumentaciji ugovorima, da ne napravite neki propust.

Ljubav: Danas će biti ključno da radite na smirivanju strasti i eventualno prepustite inicijativu drugoj strani.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.