Izvor: Luftika.rs, 20.Jan.2021, 19:32

Bik, Strelac i Jarac u februaru će uživati u ljubavi, a na Dan zaljubljenih možda sresti i srodnu dušu

Bez obzira da li ste u vezi ili sami, februar će za ova tri znaka biti pun ljubavi. Posebno će “vatreno” biti 14. februara, kada je i Dan zaljubljenih.
Ko će se od horoskopskih znakova najlepše provesti 14. februara zapisano je u zvezdama.
Bik Ovaj februar definitivno će biti dobar trenutak za uživanje u svim zemaljskim radostima kojima vlada Venera. Bikovi, Mars će ući u vaš znak i zapaliti vatru u vama. Stoga ne oklevajte, preuzmite inicijativu i zakažite sastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << onome ko greje vaše srce.
Iako Bikovi vole da se maze, ove godine bi im i nešto ludo moglo pasti na pamet.
Strelac Strelčevi, pripremite se za sreću. Mesec će kliziti kroz vašu kuću partnerstva, braka i predanosti, što znači da ćete osećati potrebu da se privijete uz nekog posebnog. Sreća će definitivno biti na vašoj strani – tako da ne treba da oklevate i slobodno preduzmite rizik kada je ljubav u pitanju.
Idite na sastanak na slepo, izađite sa prijateljima ili čak samo izađite iz zone komfora i pozovite na sastanak osobu koja vam se sviđa.
Jarac Ostavite svoje racionalizovanje i pragmatizam, jer pred vama je jedan lud februar. Bićete u odličnom raspoloženju za ljubav i seks.
Očekujte da ćete se osećati mnogo romantičnije, strastvenije i emotivnije nego inače, pa se nemojte uplašiti intenziteta.
Pratite svoju strast i iskoristite sve pogodnosti. Ne zadovoljavajte se prosečnim, Svemir vam govori da se prepustite srcu.
5 znakova Zodijaka koji se najbrže razvode i koji najviše vole samoću

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.