Izvor: Luftika.rs, 14.Feb.2024, 13:07

Baka dala najjači odgovor na pitanje da li slavimo Svetog Trifuna ili Dan zaljubljenih i stavila tačku na raspravu

Dan zaljubljenih je mnogo rasprostranjeniji među mladim ljudima, a rasprave da li je to pravi praznik ili samo dan konzumerizma počele su od ranog jutra.
Da li danas slavimo Dan zaljubljenih ili Svetog Trifuna?
Svako ima svoj stav koji čvrsto brani, a upravo su objašnjenja najzanimljivija zabava tokom ovog dana. Ovaj video, koji bi trebalo da razreši dilemu da li je Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun, je i dalje hit iako je snimljen pre nekoliko godina.
Jednostavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << danas se pojavio opet na društvenim mrežama i opet je svima smešan.
Iako se 8. mart slavi kao Dan žena, dok je 14. februar dan zaljubljenih parova, nekako, barem tako kažu muškarci na internetu, žene u oba slučaja dobijaju više pažnje.
Zbog toga nije nikakvo čudo da je ova baka pomešala dva praznika, pa je na pitanje reporterke koje je glasilo “Šta se slavi 14. februara”, baka kao iz topa odgovorila “8. mart” i time se upisala u legende domaćeg interneta.

Sveti Trifun ili Sveti Valentin – 14. februar Dan vina i ljubavi i dosadnih rasprava
Izvor: Žena blic

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.