BOMBA ODJEKNULA: Karleuša i Tošić se POMIRILI! U vilu na Dedinju stiglo NEVIĐENO IZNENAĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 13:34

BOMBA ODJEKNULA: Karleuša i Tošić se POMIRILI! U vilu na Dedinju stiglo NEVIĐENO IZNENAĐENJE!

Danas je Dan zaljubljenih.

Jelena Karleuša ne prestaje da privlači pažnju javnosti svojim postupcima i izjavama, pre svega na društvenim mrežama, a tako je bilo i ovog puta. Naime, o Jeleninom braku, odnosno krahu istog se naširoko spekuliše, još od 7. januara ove godine kada je policiji prijavila da ju je suprug Duško Tošić pljunuo i udario joj šamar.

Tošiću je tada izrečena hitna mera zabrane prilaska u trajanju od 48 sati, koja je potom produžena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 30 dana. Bivši fudbaler je ubrzo otputovao u Tursku, a Jelena je sa njihovim ćerkama ostala u Srbiji.

Karleuša je tokom ovog skandala samo jednom prilikom na Instagram storiju saopštila da se ne razvodi, međutim nagađanja i dalje ne prestaju. Jelenu i Duška već dugo ne možemo videti zajedno na javnim događajima, a otpratili su se i sa mreža.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Ipak, Jelenina današnja objava navela je mnoge da pomisle da se pomirila sa suprugom, te da do razvoda braka zaista neće doći. Jelena je objavila fotografije iz vile na Dedinju, a okružena je mnoštvom buketa crvenih ruža. U komentarima su se nizala pitanja od koga je Jeleni stiglo silno cveće i to baš na Dan zaljubljenih, ali ona to nije objavila.

I dok jedan deo fanova navija i pretpostavlja da je pevačici cveće poslao upravo Duško, drugi su mišljenja da je u pitanju neko drugi, a komentari idu toliko daleko da ima i onih koji sumnjaju da ih je Jelena samoj sebi kupila kako bi se slikala za Instagram i ponovo provocirala javnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.