Ako si singl na Dan Zaljubljenih dajemo ti 5 sjajnih ideja kako da se provedeš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako si singl na Dan Zaljubljenih dajemo ti 5 sjajnih ideja kako da se provedeš!

Sigurno će ti se svideti...

Biti singl itekako ima svoje prednosti, iako nam se ponekad pred sam Dan zaljubljenih možda čini da nije tako. Zaboravite na večere i izlaske, uz ovih 5 stvari ćete imati nezaboravan Dan zaljubljenih ako ste solo.

Izbegnite greške: Ove taktike zavođenja su apsolutni promašaj!

Organizujte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maraton filmova

Za sebe ili za svoje singl drugarice, kako vam je draže. Kokice, ćebe, pidžama i vaš omiljeni glumac - postoji li bolji način da provedete dan zaljubljenih nego s ljudima koje volite? Čak i ako su samo na ekranu…

VEZA I FEJSBUK nisu najbolji spoj: 5 problema koje parovi imaju zbog DRUŠTVENIH MREŽA!

Fokusirajte se na sebe

Kupite sebi fenomenalnu torbu, idite kod frizera, uradite manikir i kupiti sebi poklon. Još jedan.

Budite bebisiterka

Imate prijatelje koji već dugo nisu izašli na dejt jer uvek provode vreme s klincima? Ponudite se da pričuvate njihovu najveću sreću dok oni uživaju jedno u drugome, barem na nekoliko sati.

Organizujte darivanje s drugim singl prijateljicama

Dogovorite maksimalnu cifru poklona, napišite imena na papirić i izvucite ga iz tegle. Mali znak pažnje će vas sigurno razveseliti.

Isključite se

Dan zaljubljenih je idealan dan za detox od interneta i društvenih mreža. Isključite se, napunite kadu i provedite veče u miru i tišini, bez notifikacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.