Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2024, 11:28

20% popusta ne sve u Fashion&Friends- Pronađite savršen poklon za Dan zaljubljenih

Vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Evropi Fashion Company slavi Dan zaljubljenih velikom akcijom od 20% na celokupan asortiman u svim svojim prodavnicama od 13. do 15. februara. U Fashion&Friends onlajn šopu popust se odnosi i na artikle koji se već nalaze na finalnom sniženju. Razmazite sebe ili voljenu osobu nakitom, zanimljivim aksesoarom, ili komadom garderobe […] The post 20% popusta ne sve u Fashion&Friends- Pronađite savršen poklon za Dan zaljubljenih appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Fantastičan popust na Huawei GT4 sat – Obradujte voljenu osobu

Izvor: Domino Magazin, 13.Feb.2024

Ukoliko ste i dalje u potrazi za savršenim poklonom kojim ćete obradovati voljenu osobu za Dan zaljubljenih, Huawei je pripremio posebnu ponudu u čast praznika ljubavi. Kod operatera A1 u toku je specijalna akcija na sve pametne satove iz Huawei Watch GT 4 serije. Uz ovaj neverovatan popust koji traje...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.