Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jul.2023, 06:30

10 pravila porodice Ražnatović koje Olivera ne poštuje: Zbog jednog Tasi ne dozvoljava da se uda za Nemanju FOTO

Odnos svekrve i snaje Tase iz dana u dan sve se više komentariše. Zbog nedostatka porodičnih slika mnogi žive u ubeđenju da među njima dvema mnogo toga ne štima.
Pročitajte Intimna ceremonija za koju ni roditelji nisu znali – Anastasija i Gudelj blistaju, oko njih svedoci njihove ljubavi FOTO
Instagram

Iako nikad ni sa jedne strane nije stigla ni potvrda ni dematni, govorkanja su sve jača.
Ovih dana, Cecina naslednica aktivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je na Instagramu što je dokaz da se potpuno oporavila od gubitka bebe. Postavlja slike, snimke i video klipove a jedna objava posebno je privukla pažnju.
Pročitajte Zar ste toliko bezdušne – Nemanja i Tasa zavijeni u crno zbog gubitka bebe, objava Vanje i Olivere iznenadila FOTO
Instagram

Osim toga što je juče objavila porodični kutak s fotografijama na kojima je i ona, Tasa je podelila i jedan post o 10 pravila koji jasno ukazuju da u životu činite dobra dela:
Ona glase ovako:
Imate nekog ko vas voli Jeli ste danas  Imate krov nad glavom Imate ciljeve Čistu vodu Porodicu  Sposobni ste da vežbate  Zdravi ste Imate posao  Probudili ste se ovog jutra Pročitajte Nemanja Gudelj je nekada bio lepotan, a ona mu je bila najveća ljubav – Stara fotografija sve govori

Jasno je da je Tasa ovim načelima u potpunosti opisala svoj život i porodicu, međutim, Cecina naslednica žarko želi da sve ovo ostvari i sa Nemanjom. Da li će uspeti zbog sverkve, pitanje je, budući da se Olivera povodom Nemanjine svadbe sa Anastasijom nije oglasila sve do danas.
Posebno zbog toga jer mama Gudelj neguje zatvoren porodični lanac…
Videćemo…
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.