“Zbog oštrih mjera turisti umjesto Crne Gore biraju Albaniju”

Izvor: Capital.ba, 28.Jun.2020, 10:21

“Zbog oštrih mjera turisti umjesto Crne Gore biraju Albaniju”

PODGORICA – Gosti koji su planirali da ljetuju u Crnoj Gori preusmjerili su se na konkurentske destinacije, piše podgorička Pobjeda i navodi da zbog oštrih mjera za ulazak u Crnu Goru zbog epidemije virusa korona turisti biraju Albaniju. Turisti iz Bjelorusije i Ukrajine zainteresovani su da dođu, ali im se zbog PCR testa to ne isplati, navodi list i dodaje da turistička privreda predlaže ukidanje PCR testa i uvođenje “jače” kontrole. Prema saznanjima Asocijacije hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i apartmana opštine Ulcinj, povoljnije mere ulaska koje je uvela Albanija dovele su do toga da su njihovi turistički kapaciteti popunjeni i do 90 odsto u odnosu na prošlu godinu. S obzirom na takvu situaciju na turističkom tržištu s jedne strane, i veliki uticaj koji turizam ima na ekonomiju Crne Gore, sa druge strane, turistička privreda očekuje da nadležne institucije u Crnoj Gori iznađu održiva rješenja koja će omogućiti obavljanje privrednih aktivnosti kako bi se iskoristio ostatak turističke sezone, navodi Pobjeda Чланак “Zbog oštrih mjera turisti umjesto Crne Gore biraju Albaniju” се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Turisti sve više biraju Albaniju umesto Crne Gore: Za to imaju samo jedan razlog, Đetići panično traže rešenje

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2020

Gosti koji su planirali da letuju u Crnoj Gori preusmerili se na konkurentske destinacije, piše podgorička Pobjeda Gosti koji su planirali da letuju u Crnoj Gori preusmerili se na konkurentske destinacije, piše podgorička Pobjeda i navodi da zbog oštrih mera za ulazak u Crnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.