Za tri dana 10 obolelih od korone u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2020, 09:42

Za tri dana 10 obolelih od korone u Jablaničkom okrugu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u poslednja 3 dana stiglo je 220 rezultata testiranih iz Jablaničkog okruga, a na virus korona pozitivno je 10. Najviše novoobololelih je iz Leskovca - 7, dok su 3 nova slučaja zaražavanja registrovana u Vlasotincu. U ostalim opštinama Jablaničkog okruga nije bilo novoobolelih od kovida.

U Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je od početka epidemije najviše obolelih od korone, u poslednja 3 dana testirano je još 170 građana, a na kovid je pozitivno još 7.

U Vlasotincu su registrovana još 3 slučaja oboljevanja, dok u Lebanu, Bojniku, Medveđi i Crnoj Travi nisu zabeleženi novi slučajevi zaražavanja.

Što se tiče strukture novoobolelih, ona je sledeća - 5 osoba iz kategorije zaposlenih, 3 penzionera i po jedna osoba iz kategorije nezaposlenih i studenata - kažu u Zavodu za javno zdravlje.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je 1.575 osoba, a najviše ih je u Leskovcu - 1.253. U Vlasotincu je registrovano 160 obolelih, Lebanu 79, Medveđi 44, Bojniku 33 i Crnoj Travi 6.

Iz laboratorije "Vatreno oko" čekaju se rezultati za 57 testiranih u Jablaničkom okrugu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Podunavskom okrugu 15 novozaraženih, u Braničevskom osam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Podunavskom okrugu registrovano je 15 novih slučajeva zaraze virusom korona, dok je u Braničevskom okrugu broj pozitivnih na Kovid 19 veći za osam...Kako je saopštila direktorka Zavoda Ana Jovanović, kada je reč o Podunavskom okrugu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Šumadijski okrug: U Kragujevcu dva nova slučaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2020

U Šumadijskom okrugu, prema najnovijim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", registrovana su dva nova slučajeva pozitivnih na virus korona, i to oba iz Kragujevca...Kako je saopštio direktor Instituta Dragan Vasiljević, u ostalim opštinama Šumadijskog okruga - Aranđelovcu, Topoli, Rači,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.